Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2019

Завершено досудове розслідування стосовно службової особи підприємства що ухилилась від сплати понад 1 млн 600 тис грн податків

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду кримінальне провадження стосовно службової особи одного із будівельних підприємств міста Тернополя, яка здійснювала безпідставне заниження доходів та завищення витрат при складанні податкової звітності та нарахуванні податку на прибуток підприємства.

   Внаслідок незаконних дій службовця впродовж січня-вересня 2018 років до Державного бюджету України не сплачено понад 1 млн 600 тис грн податку на прибуток.
  Ще під час досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснювала прокуратура Тернопільської області, слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Тернопільській області забезпечено повне відшкодування державі збитків на суму понад 1 млн 600 тис грн, завданих внаслідок ухилення від сплати податків. Це є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України у зв’язку із сплатою податків та відшкодуванням заподіяної шкоди.

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1570