Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2019

Рецидивіст, обвинувачений у вбивстві трьох людей, постане перед судом

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно уродженця м.Тернополя, раніше судимого, без постійного місця проживання, обвинуваченого у вбивстві трьох людей у червні минулого року.

   Встановлено, що на початку червня 2018 року обвинувачений разом із товаришем, розпиваючи спиртні напої, вбили 2 спільників по чарці, а через кілька днів, недалеко від р.Серет поблизу м.Тернополя було виявлено труп співучасника у попередніх вбивствах.
  Зловмисник ще у листопаді 2017 року вийшов з місць позбавлення волі, де він відбував п’ятнадцятирічний термін за вбивство чоловіка на Гусятинщині. Кілька місяців колишній в’язень перебував на заробітках, а коли повернувся, почав вести бродячий спосіб життя та зловживати спиртними напоями.
    Після скоєння вбивств рецидивіст до вересня 2018 переховувався у закинутих приміщеннях та лісах Тернопільщини, а коли з’явився у м.Тернополі, його затримали працівники патрульної поліції.
  Розслідування кримінального провадження, розпочатого за п.12, п.13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) завершено.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1399