Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2019

«Стан забезпечення законності під час проведення виборів Президента України у березні 2019 року» - тема спільної наради у прокуратурі Тернопільської області

Під головуванням прокурора області В’ячеслава Перча, за участі голови обласної держадміністрації, керівників правоохоронних стурктур області, керівників місцевих прокуратур та начальників територіальних відділів поліції 27 лютого 2019 року проведено спільну нараду на тему: «Стан забезпечення законності під час проведення виборів Президента України у березні 2019 року».

     Прокурор області В’ячеслав Перч, розпочинаючи захід, наголосив, що, головним завданням для усіх правоохоронних органів є забезпечення законності і правопорядку під час виборчого процесу. «Правоохоронці в жодному разі не повинні втручатися у виборчий процес, але мають миттєво реагувати на будь-які порушення закону. Закон - один для всіх!» – підкреслив прокурор Тернопільської області.
   Учасники заходу обговорили ситуацію щодо надходження значної кількості анонімних повідомлень про підкуп виборців, які в процесі їх перевірки не знаходять свого підтвердження. Проте ті, хто продукують подібні неправдиві заяви не враховують, що за неправдиве повідомлення про злочин закон передбачає кримінальне покарання, тому таким фактам теж буде надана належна оцінка з боку правоохоронців.
   За підсумками наради визначено першочергові додаткові спільні заходи правоохоронців, спрямовані на зміцнення законності і дотримання правопорядку під час проведення виборів Президента України.

   Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1486