Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

При розслідуванні кримінальних проваджень у бюджетній сфері встановлено понад 1млн 400 тис грн збитків

Упродовж 2018 року в м. Тернополі, Зборівському та Тернопільському районах зареєстровано в ЄРДР 21 кримінальне провадження про злочини в бюджетній сфері, процесуальне керівництво у яких здійснювалось Тернопільською місцевою прокуратурою. За наслідками розслідування 6 кримінальних проваджень вже скеровано до суду, з них 4 – за фактом неналежного виконання договірних зобов’язань у сфері закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти

Так, скеровано до суду кримінальні провадження щодо осіб, яким незаконно призначена та виплачена зайва державна соціальна допомога у Зборівському районі; стосовно оператора підготовчого відділення державного навчального закладу м. Тернополя, що привласнила комп’ютерну техніку вищого навчального закладу; щодо директора товариства, через недбалість якого інтересам сільської ради тернопільського району спричинено шкоду на суму понад 175 тис грн.
У ході розслідування кримінальних проваджень, встановлено збитків на загальну суму 1 млн 404 тис грн, з яких на 815 тис грн. – накладено арешт та на 713 тис грн – пред’явлено цивільні позови прокурорами, а 675 тис грн – відшкодовано добровільно.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області
( за інформацією Тернопільської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1465