Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2018

На Тернопільщині медики підробили документи про хворобу засудженої

Кременецькою місцевою прокуратурою виявлено підроблення документів медичним персоналом колонії під час розгляду у суді клопотання про звільнення від покарання засудженої, що перебувала у ДУ «Збаразька виправна колонія» №63.

 Встановлено, що з вересня цього року у медичному закладі колонії лікувалась засуджена жителька Дніпропетровської області. Медичні працівники склали висновок про наявність у неї захворювання, яке є підставою для дострокового звільнення. Проте перевірка медичної документації виявила розбіжності між записами у медичному висновку та результатами аналізу її крові і іншими показниками, які свідчать про відсутність у пацієнтки встановленого діагнозу, що є підставою для звільнення від відбування покарання.
  За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України .

 Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання
у виді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.      Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1642