Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

За невчасне подання е-декларації притягнуто до відповідальності 3 депутатів сільради

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування 3 депутатів Краснолуцької сільської ради Лановецького району визнано винними у вчинені адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

  Встановлено, що депутати сільської ради, будучи суб’єктами відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, несвоєчасно, без поважних причин, подали на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік після встановленого терміну подання. Відповідальність за вказані незаконні дії передбачена ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
   Лановецьким районним судом 3 осіб визнано винними у вчинені адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на кожного адміністративне стягнення в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
     Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1707