Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

У прокуратурі області відбулась зустріч із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Сьогодні, 14 листопада 2018 року, прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч зустрівся з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

  Делегацію міжнародної організації представляли Лука Коста (Італійська Республіка), Девід Вольф (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії) та перекладач Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Марина Краснопольська (Україна).
  Окрім прокурора області В’ячеслава Перча у зустрічі взяли участь перший заступник прокурора області Микола Голомша, прокурор прокуратури області з міжнародно-правових доручень Галина Лучка.
  Сторони обговорили питання реформування системи правоохоронних органів, розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з тероризмом, державною зрадою та сепаратизмом. Також, велась мова про співпрацю прокуратури з правоохоронними органами, про особливості застосування кримінально-процесуального законодавства України, порядок і процедури під час досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень вищезгаданої категорії.
  Прокурор області В’ячеслав Перч відповів на запитання гостей та надав вичерпну інформацію щодо роботи очолюваного відомства.

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1668