Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2018

Дотримання прокурорами правил прокурорської етики – тема семінару у прокуратурі області

Навчально-методичний семінар на тему: «Попередження та своєчасне виявлення негативних проявів при здійсненні прокурорами повноважень та дотримання ними правил прокурорської етики» відбувся сьогодні у приміщенні прокуратури області.

  У заході взяли участь керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур та їх заступники; а також представник управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України Євген Бугір.
Основні положення Порядку організації роботи з питань внутрішньої безпеки в органах прокуратури України, завдання керівників місцевих прокуратур при виконанні його вимог - було темою виступу начальника відділу роботи з кадрами прокуратури області Руслана Райчиби.
Євген Бугір зупинився на практичному застосуванні положень Порядку організації роботи з питань внутрішньої безпеки щодо належного контролю за поведінкою підлеглих працівників, попередження та своєчасне виявлення негативних проявів при здійсненні ними повноважень прокурора.
  Проблемні питання при здійсненні керівниками діяльності, спрямованої на попередження негативних проявів підлеглих працівників, висвітлювала заступник начальника відділу роботи з кадрами прокуратури області Наталія Підгаєвська
Учасники семінару також обговорили принципи професійної етики та поведінки прокурорів, вимоги до позаслужбової поведінки прокурора та особливості дисциплінарної відповідальності прокурорів.

 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 

кількість переглядів: 1852