Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2016

Прокуратура вимагає взяти під варту підозрюваного за спричинення тілесних ушкоджень волонтеру

Тернопільська місцева прокуратура оскаржуватиме ухвалу суду щодо обрання запобіжного заходу жителю міста Тернополя у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене особою раніше судимою за хуліганство).

   Встановлено, що у місті Тернополі на території гуртовні підозрюваний пошкодив своїм автомобілем деталі мікроавтобуса, яким користується тернопільський волонтер.
   Після цього він безпричинно та умисно наніс волонтеру два удари лобною ділянкою голови та один удар кулаком правої руки в обличчя.

   Тернопільська місцева прокуратура повідомила жителю міста Тернополя про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України та звернулася з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
   Тернопільський міськрайонний суд відмовив прокуратурі в задоволенні клопотання та обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із покладенням обов’язку не залишати своє житло у нічний час.

   Прокуратура, не погоджуючись з цим рішенням суду, оскаржуватиме його в апеляційному суді Тернопільської області.


    Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 2081