Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2021

Через порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів до відповідальності притягнуто колишню виконуючу обов’язки сільського голови

    За принципової позиції прокурора Бучацької окружної прокуратури Монастириським районним судом визнано винною колишнього секретаря однієї із сільських рад Монастириського району Тернопільської області, яка одночасно виконувала обов’язки сільського голови  за ч. 1 та ч. 2 ст. 172 - 7 КУпАП у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією.

    Так, посадова особа органу місцевого самоврядування не повідомила, у встановленому законом порядку, про наявність у неї реального конфлікту інтересів при розгляді та прийнятті участі у голосуванні на сесіях ради рішень про встановлення умов оплати її праці, надання дозволу на складення технічної документації на земельну ділянку її чоловікові і затвердження цієї документації,  та вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів, проголосувавши за ці рішення.  Постановою суду її притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі 6800 грн. Рішення суду набрало законної сили.

кількість переглядів: 5428