Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2021

На Тернопільщині за розтрату понад 720 тис грн підозрюють керівника державного підприємства лісового господарства

    За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовцю державного підприємства лісового господарства Тернопільської області у розтраті понад 720 тис грн, що заподіяло збитки в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

     За даними слідства, директор держпідприємства всупереч умов біржових контрактів, які укладені між державним підприємством та комерційним лісопереробним підприємством, у період з 31.07.2019 по 04.01.2020 незаконно здійснив оплату вартості послуг залізничних перевезень деревини від станції відправника до станції одержувача за рахунок коштів лісового господарства, хоча згідно контрактів витрати на транспортування деревини повинен нести покупець - комерційне лісопереробне підприємство, внаслідок чого завдано збитків на суму понад 720 тис грн.
     Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі третього слідчого відділу ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.
     Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
     Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

кількість переглядів: 6078