Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2021

2 жителів Гусятинщини, обвинувачені у виготовленні та збуті фальсифікованих алкогольних напоїв, постануть перед судом

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1, 2 ст. 204 КК України стосовно 2 жителів Гусятинщини, що виготовляли та реалізовували фальсифікований алкоголь.

Слідством встановлено, що двоє мешканців Гусятинського району організували діяльність трьох підпільних цехів з  виготовлення спирту та алкогольних напоїв на території смт. Гусятин Тернопільської області. Спеціальне обладнання для виробництва спирту, змайстроване одним із фігурантів кримінального провадження, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію з об’ємною часткою спирту у ній - 90-95 відсотків.
Реалізація незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв здійснювалась через власний магазин зловмисників та інші торгові точки.
Працівниками правоохоронних органів під час обшуків було вилучено та арештовано 12 «приладів», що забезпечували виготовлення спирту шляхом ректифікації, а також понад 2000 літрів незаконно виготовлених етилового спирту та алкогольних напоїв й транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності.
Розслідування, що здійснювали слідчі слідчого управління ГУ ДФС у Тернопільській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, завершено.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1277