Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

На Тернопільщині громадянка, що отримала неправомірну вигоду за успішну здачу екзаменів на водійські права, постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жительки Тернопільського району за одержання нею неправомірної вигоди за успішну здачу екзаменів на право керування транспортними засобами.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянка отримала неправомірну вигоду у сумі 6400 грн від жителя Тернопільського району за вплив на співробітників сервісного центру МВС. За цю суму жінка пообіцяла допомогти 2 своїм знайомим успішно здати іспити та отримати посвідчення водія у сервісному центрі.
За результатами досудового розслідування до суду скеровано обвинувальний акт за ч.2 ст.369-2 КК України(зловживання впливом).
Довідково: Санкція ч.2 ст.369-2 КК України передбачає покарання у виді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1294