Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2019

Затримано засудженого, що ухилявся від відбуття покарання та 2 роки перебував у розшуку

Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Тернопільської області територіальними органами поліції продовжується робота щодо розшуку осіб, які ухилялись від відбування кримінальних покарань.

  Так, 8 червня 2019 року затримано засудженого вироком Тернопільського міськрайонного суду від 10.05.2016 року за ч. 2 ст. 307 КК України до 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.
  З грудня 2016 року – часу вступу вироку суду в законну силу, засуджений ухилявся від відбування покарання, пов’язаного із реальним  позбавленням волі, у зв’язку із чим у 2017 році його  оголосили в розшук.
Після встановлення місцезнаходження чоловіка та затримання, його  поміщено в ІТТ № 3 м. Теребовля для подальшого етапування до місця відбування покарання.
  Завдяки дієвому контролю та налагодженій співпраці з прокуратурою упродовж поточного року територіальними органами поліції області забезпечено виконання 5 вироків суду, постановлених у минулих роках. Зі звернутих судами упродовж 2019 року до виконання 22 вироків, органами поліції виконано 21 вирок.
  Робота на цьому напрямку триває.

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1700