Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2019

На Тернопільщині триматимуть під вартою чоловіка, який поранив ножем сусіда через шум у квартирі

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю м. Тернополя.

    Встановлено, що 5 травня 2019 року близько 22 години в обласному центрі під час конфлікту 38-річний уродженець Луганської області умисно наніс два удари кухонним ножем в ділянку грудної та черевної порожнини своєму сусіду. Сварка відбулась через шум у квартирі, який начебто колись заважав винуватцю конфлікту.  Потерпілий отримав  поранення грудної та черевної порожнини, які  належать  до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життята був госпіталізований.
    Зловмисника  затримано у порядку статті 208 КПК України та повідомлено йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого
ч.1 ст.121 КК України.
     За клопотанням  слідчого, погодженого з прокурором Тернопільської місцевої прокуратури, підозрюваному у злочині  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
    Довідково: Санкція статті, інкримінованого злочину  передбачає покарання у виді  позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1622