Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2019

Водій, що запропонував неправомірну вигоду працівникам патрульної поліції у м.Тернополі, постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця одного із сіл Козівського району, який пропонував неправомірну вигоду працівникам патрульної поліції.

    Встановлено, що 27 лютого 2019 року житель Козівщини, перебуваючи у м. Тернополі, потрапив у ДТП на власному авто по вул Тарнавського. Під час оформлення ДТП працівники поліції помітили у водія «Ланоса» явні ознаки алкогольного сп’яніння. За наслідками проведеного обстеження у медичному закладі у крові порушника правил дорожнього руху виявлено 1,61% (проміле) алкоголю.
   З метою уникнення адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, правопорушник надав працівникам патрульної поліції 2000 гривень неправомірної вигоди, підкинувши гроші до службового авто правоохоронців. Поліцейські відмовились від отримання неправомірної вигоди та зафіксували незаконні дії водія.
  Завершено розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України (надання службовій особі неправомірної вигоди, за невчинення службовою особою в інтересах того хто пропонує та надає таку вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища)

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 2359