Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2019

За фактами незаконного поводження із боєприпасами, що призвели до смерті та тілесних ушкоджень на Тернопільщині розпочато кримінальні провадження

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами отримання тілесних ушкоджень та смерті при вибухах гранат, що трапились по вул. Макаренка у м. Тернополі, та у с. Колодіївка Підволочиського району 2 січня 2019 р.

  Розслідуванням встановлено, що близько 15 год внаслідок вибуху гранати Ф-1, до обласної лікарні з житлового будинку по вул. Макаренка госпіталізовано 2 чоловіків, одного з них - без свідомості. Ще 1 людина загинула на місці події. За словами власника квартири бойову гранату приніс у помешкання його сусід. Триває розслідування за ст.115 КК України (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
  Того ж вечора за медичною допомогою до лікарні м. Скалат звернулось 3 молодих людей, ще 2 потрапили до реанімаційних відділень тернопільських медичних закладів. Серед потерпілих було двоє неповнолітніх. Встановлено, що усі вони постраждали від вибуху гранати, яку приніс із собою 24-річний хлопець у будинок, де перебувала компанія.  Триває досудове розслідування за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1777