Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2018

У Тернополі на 4 нелегальних АЗС вилучили незаконного обладнання та палива на суму 3 млн 850 тис грн

Під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області оперативними співробітниками та слідчими Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області припинено діяльність 4 нелегальних АЗС у м.Тернополі.

Проведено 5 санкціонованих судом обшуків: на 2 стаціонарних підпільних автозаправних станціях, 2 «мобільних» АЗС та 1 обшук вантажного автомобіля (автоцистерни), якою здійснювалась доставка пального до вказаних АЗС. В результаті проведених слідчих дій з незаконного обігу вилучено 42 510 л дизельного палива, сідловий тягач з автоцистерною ємкістю 38 000 літрів, 2 вантажних фургони (буси) обладнані як «мобільні» АЗС (ємкості для ПММ, паливно-роздавальні колонки, комунікації, фільтри) обладнання 4 нелегальних автозаправних станцій (ємкості для ПММ, паливно-роздавальні колонки, комунікації, фільтри).
Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей загальною вартістю 3 млн 850 тис грн.
Паливно-мастильні матеріали вилучені із ємкостей нелегальних АЗС та передані на відповідальне зберігання, проводиться демонтаж обладнання нелегальних АЗС.
Триває досудове розслідування за ч.3 ст.204 КК України стосовно тернополянина, який організував збут партій паливо-мастильних матеріалів на території області через мережу із 4 вищевказаних автозаправних станцій.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1748