Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2018

У прокуратурі Тернопільської області обрали трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів

У прокуратурі Тернопільської області 1 листопада 2018 року відбулися збори прокурорів, на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

 Прокурорсько-слідчі працівники апарату прокуратури області обрали більшістю голосів, шляхом таємного голосування, трьох із шести запропонованих кандидатів. Отож, Тернопільщину у складі делегації, представлятимуть перший заступник прокурора Тернопільської області Микола Голомша, начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Віталій Стадник та начальник управління представництва держави у суді Олег Маслюк.
  Окрім делегатів з регіональної прокуратури у всеукраїнській конференції візьмуть участь ще 8 делегатів з Тернопільської області, по 2 від кожної місцевої прокуратури.
Довідково: Рішенням Ради прокурорів України від 14 серпня 2018 року на 20-21 грудня скликано позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
  Цим же рішенням схвалено попередній перелік питань, що будуть виноситися на обговорення конференції, зокрема:
1) звіт Ради прокурорів України про виконання завдань органів прокурорського самоврядування, стан фінансування та організаційного забезпечення діяльності прокуратури;
2) обрання двох членів до Вищої ради правосуддя;
3) призначення одного члена до Ради прокурорів України (за квотою від Генеральної прокуратури України);
4) внесення змін та доповнень до Регламенту всеукраїнської конференції прокурорів, Положення про Раду прокурорів України, Положення про порядок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, Кодексу професійної етики та поведінки прокурорів (за наявності пропозицій), а також інші питання.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1648