Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2018

Водії, що спричинили ДТП, внаслідок якого пішохід отримала тілесні ушкодження, постануть перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно учасників ДТП- водіїв двох транспортних засобів, що спричинили пішоходу тілесні ушкодження середньої тяжкості.

   Розслідуванням встановлено, що 30 грудня 2016 року водії транспортних засобів «MERCEDES-BENZ-SPRINTER та «MERCEDES-BENZ-VITO» рухаючись проїзною частиною дороги «Броди-Тернопіль» у межах населеного пункту Плотича Тернопільського району Тернопільської області не забезпечили безпеки руху та допустили зіткнення керованих ними транспортних засобів. Після зіткнення один із автомобілів в некерованому стані відкинуло на ліве узбіччя дороги де в той момент рухався пішохід.
  Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди місцева мешканка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості та була госпіталізована в Тернопільську міську лікарню швидкої допомоги.
Завершено розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

 Довідково: Внаслідок недотримання ПДР учасниками дорожнього руху лише у червні –липні цього року на дорогах Тернопільщини вчинено 47 ДТП з потерпілими, з них 6 - зі смертельними наслідками в яких загинуло 8 осіб.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 

кількість переглядів: 1760