Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2018

Проблемні питання застосування норм Кримінального процесуального кодексу України з урахуванням законодавчих змін та корупційних ризиків – тема семінару у прокуратурі області

Сьогодні, 14 серпня 2018 року, прокурорами управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області проведено навчально-методичний семінар про проблемні питання застосування норм Кримінального процесуального кодексу України з урахуванням законодавчих змін та корупційних ризиків у їх застосуванні.

  У заході прокуратури Тернопільської області взяли участь керівники, начальники відділів та прокурори місцевих прокуратур, слідчі поліції.
  Семінар відкрив перший заступник прокурора Тернопільської області Микола Голомша.
Старший слідчий слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Оксана Цвігун зупинилась у своєму виступі на проблемних питаннях діяльності слідчих при застосуванні норм Кримінального процесуального законодавства з урахуванням законодавчих змін.
Співдоповідачі -заступник керівника Кременецької місцевої прокуратури Іван Легета та прокурор відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції та підтриманням державного обвинувачення управління прокуратури області Віктор Марчиха розповіли присутнім, на прикладах із досвіду роботи, про особливості взаємодії слідчого, прокурора та слідчого судді, а також про типові помилки при відмові у внесенні відомостей до ЄРДР за заявами і повідомленнями про кримінальні правопорушення і оскарження таких дій до слідчого судді.
Кримінально–процесуальні гарантії нерозголошення відомостей досудового розслідування з урахуванням корупційних ризиків, які можуть виникнути в ході його здійснення -тема виступу заступника керівника Тернопільської місцевої прокуратури Андрія Сарахмана.
Підсумували сказане керівники управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області Ігор Топилко та Юрій Кнобель.
Під час семінару його учасники обговорили проблемні питання та отримали вичерпні відповіді на них із виступів спікерів заходу.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 
 
 

кількість переглядів: 2188