Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

У Тернополі, за клопотанням прокуратури, суд взяв під варту 4 осіб, підозрюваних у збуті наркотиків

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом збуту за попередньою змовою групою осіб наркотичних засобів.

Встановлено, що 4 тернополян, що мають проблеми із законом, впродовж січня – червня 2018 року збували наркозалежним особам опій ацетильований, бупренорфін, що містить субутекс, амфетамін та сильнодіючі лікарські засоби. Свій товар наркоторговці пропонували клієнтам у людних місцях - у парках, на сходових клітках житлових будинків. Під час слідства проведено 12 обшуків за місцем проживання правопорушників, в ході яких вилучено 15 міліграмів опію, 2 кілограми макової соломки, 100 грамів амфетаміну та посуд і обладнання для виготовлення наркотичних засобів.
За клопотанням прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 4 особам, підозрюваним за ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин), із них 2 особам - із альтернативою внесення застави – 140 000 грн., а іншим 2 особам – 35 000 грн.
Розслідування триває.
   Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1558