Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2018

На Тернопільщині ще двох посадовців притягнуто до відповідальності за несвоєчасне подання е-декларацій

Працівниками поліції за погодженням з прокуратурою області складено та скеровано до суду протокол про вчинення головним державним інспектором Козівського відділення Бучацької ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією – несвоєчасне, без поважних причин, подання щорічної е-декларації за 2017 рік.

   За принципової позиції прокурора, Козівським районним судом винесено постанову, якою зазначеного держслужбовця визнано винним та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
  Окрім того, складено 2 протоколи відносно колишнього директора Тернопільської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту кормів та сільського господарства «Поділля» Національної академії аграрних наук України за несвоєчасне подання декларацій суб’єкта декларування, який припиняє та припинив діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.
Постановою Тернопільського міськрайонного суду посадовець притягнутий до адміністративної відповідальності за вказані правопорушення, пов’язані з корупцією, у вигляді штрафу в межах санкції ч.1 ст.172-6 КУпАП.
Нагадаємо, з початку цього року спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції складено та направлено до суду 98 протоколів про вчинення посадовцями області правопорушень, пов’язаних з корупцією.

         Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1586