Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2018

Шахраєві, що виманював гроші, представляючись правоохоронцем, повідомлено про підозру

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.15, ч. 3 ст. 190 КК України (закінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене у великих розмірах.)

  Розслідуванням встановлено, що тернополянин, представляючись учаснику АТО керівником правоохоронного органу, обіцяв посприяти в отриманні у власність об’єкта нерухомості. Реалізовуючи свій злочинний намір він у лютому 2018 року зустрівся із АТОвцем у м.Тернополі і запевнив останнього, що без його допомоги той не зможе отримати гаражне приміщення у столиці. При цьому шахрай зазначив, що за вирішення питання щодо одержання гаража у власність чоловік повинен віддати йому 2000 доларів США та ще 8000 доларів США для передачі іншим особам. Насправді пройдисвіт не мав наміру передавати комусь вказані кошти, а збирався їх привласнити.
Шахрай був затриманий правоохоронцями після перерахування на його картковий рахунок учасником АТО 250 000 гривень для нібито вирішення питання щодо одержання гаражного приміщення у власність в м. Києві. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину ч.2 ст.15, ч. 3 ст. 190 КК України.
Розслідування триває.

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1737