Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Застосування законодавства з питань запобігання і протидії корупції в частині фінансового контролю обговорювали на семінарі у прокуратурі області

Генеральною прокуратурою України у режимі відеоконференції 5 березня 2018 року проведено семінар на тему: «Актуальні питання застосування антикорупційного законодавства щодо дотримання вимог фінансового контролю».

  У заході, під головуванням начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Департаменту підтримання обвинувачення та представництва інтересів держави в судах Генеральної прокуратури України Валентини Сеник, взяли участь представники Національного агентства з питань запобігання корупції, Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України, начальники та прокурори відділів прокуратур областей, керівники місцевих прокуратур та їх заступники.
    Під час семінару прокурори отримали вичерпні відповіді з проблемних питань, що виникають під час заповнення е-декларацій, поданні повідомлення про суттєві зміни в майновому стані та відкриті валютного рахунку в установі банку-нерезидента. Також доповідачі звернули увагу на типові помилки, які найчастіше допускаються під час декларування.
    Окремо висвітлено питання відповідальності прокурорів за порушення вимог фінансового контролю.
   Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1394