Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2018

Депутату міськради повідомлено про підозру в отриманні 1500 доларів США неправомірної вигоди

Прокурором Тернопільської області оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане із вимаганням) депутату міськради, що працює в управлінні Держгеокадастру у Тернопільській області.

  Встановлено, що депутат міськради, вимагав у підприємця та одержав через посередника 1500 доларів США за незастосування штрафних санкцій в результаті позапланової перевірки щодо земельної ділянки, яка перебуває в користуванні підприємця на праві сервітуту.
   Нагадаємо, наприкінці грудня 2017 року правоохоронці задокументували факт отримання неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США та повідомили про підозру у скоєнні вказаного злочину двох посередників. Досудове розслідування триває.
   До суду скероване клопотання про обрання підозрюваному депутату запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

   Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 2623