Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2019

«Особливості впровадження у роботу місцевих прокуратур електронного документообігу» - тема семінару у прокуратурі області

  Сьогодні, 11 жовтня 2019 року, у прокуратурі Тернопільської області  проведено семінар на тему: «Особливості впровадження у роботу місцевих прокуратур електронного документообігу».

 Участь у заході взяли керівники місцевих прокуратур, їх заступники, начальники відділів та спеціалісти.
Заступник прокурора Тернопільської області Ігор Топилко звернув увагу присутніх на актуальність обговорюваного питання та основні проблеми, які виникають у роботі при впровадженні електронного документообігу.
Начальник відділу документального забезпечення Богдана Мандзюк  зупинилась у своєму виступі на практичній діяльності «Системи електронного документообігу органів прокуратури України».
 Про «Порядок вчинення резолюцій керівниками місцевих прокуратур, їх заступниками, встановлення контролю та передача документів на виконання» розповіла присутнім Алла Шимків - начальник відділу організаційного та правового забезпечення.
  Начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Ірина Мокрій охарактеризувала особливості роботи ведення електронного обліку звернень громадян та запитів у системі СЕД. Також на семінарі обговорили інші питання, що цікавили учасників заходу.
  Прес-служба прокуратури Тернопільської області


 
 

кількість переглядів: 1820