Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2017

Викрадачі майна з автомобілів тернополян постануть перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 2 осіб, обвинувачених за ч.1 ст.187 ( напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу) та ч.2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

  Розслідуванням встановлено, що об‘єктами злочину для двох кавказців впродовж тривалого часу були автомобілі, незачинені на замки. Користуючись тимчасовою відсутністю власників авто, злочинці через незачинені двері проникали в автомобілі та викрадали звідти усі цінні речі. До рук крадіїв потрапляли грошові кошти, відеореєстратори, мобільні телефони.
   Під час вчинення чергової крадіжки з автомобіля, припаркованого у дворі будинку №39 по вул. Збаразькій в м. Тернополі у серпні цього року, злодіїв помітив перехожий і разом з двома потерпілими дівчатами намагався їх затримати. Один із крадіїв, погрожував спричинити тілесні ушкодження ножем потерпілим, якщо не дадуть йому втекти. Нападника та іншого злодія затримали правоохоронці. За клопотанням слідчого і процесуального прокурора вони перебувають під вартою.
   Слідство завершено.
  Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1174