Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2017

У прокуратурі області відбувся семінар

У прокуратурі Тернопільської області сьогодні, 25 травня 2017року, проведено навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання досудового розслідування та здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини у сфері земельних відносин та лісокористування».

  У заході взяли участь працівники прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники і заступники, представники Управління Нацполіції в області, головного управління Держгеокадастру, державної екологічної інспекції, обласного управління лісового та мисливського господарства.
  Відкрив семінар перший заступник прокурора області Микола Голомша. Учасники семінару обговорили проблемні питання щодо встановлення особи правопорушника у сфері земельних відносин, проблеми, що виникають, при здійсненні досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, розпочатих у земельній сфері.
  Завдяки проведеному заходу його учасники мали можливість підвищити свій професійний рівень та обмінятись думками щодо практичної роботи .

  Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 


кількість переглядів: 1580