Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2017

На Тернопільщині повідомлено про підозру учасникам організованої групи, що торгувала наркотиками через «Telegram»

Прокуратурою Тернопільської області повідомлено про підозру чотирьом учасникам організованої групи за ч. 3 ст.307 КК України ( зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно, організованою групою в особливо великих розмірах).

   Розслідуванням встановлено, що четверо жителів Тернопільщини з метою власного збагачення здійснювали збут наркотичних засобів та психотропних речовин особам, схильним до їх вживання, в особливо великих розмірах через мережу « Telegram», рекламуючи недозволені препарати під назвою «Вкусные сладости». Товар наркоторговці продавали дистанційно. Покупець заходив на сайт, замовляв продукт, оплачував вартість і отримував інформацію про те, де забрати сировину. У такий спосіб збували «амфетамін», «екстазі» та інші, заборонені до продажу препарати.
   У лютому 2017 року зловмисники були затримані правоохоронцями. Усі вони перебувають під вартою. Всього, за час своєї протиправної діяльності з червня 2016 по лютий 2017 р. зловмисники здійснили збут наркотичних засобів та психотропних речовин у м. Тернополі на суму більше 1 млн грн. Розслідування злочину – на стадії завершення.

     Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1414