Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2017

На Тернопільщині 2 депутати райради не подали е-декларації

Зборівським відділом Тернопільської місцевої прокуратури спільно із Управлінням Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України встановлено, що суб‘єкти декларування не подали електронну декларацію за 2016 рік.

   Встановлено, що 2 депутати Зборівської районної ради Тернопільської області умисно не подали щорічну декларацію за 2016 рік, як особи, уповноважені на виконання функцій органів місцевого самоврядування та які представляють інтереси територіальної громади Зборівського району.
   Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ст. 366-1 КК України (Умисне неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування). Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснюється Тернопільською місцевою прокуратурою.
   Нагадаємо, минулого тижня Теребовлянською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом умисного неподання декларації депутатом Підгаєцької райради. Всього ж, впродовж останніх трьох місяців, правоохоронцями Тернопільщини розпочато 15 кримінальних проваджень за ст. 366-1 КК України (Умисне неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1590