Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2015

Прокуратура через суд вимагає сплатити фінансові санкції за порушення на ринку цінних паперів

Прокурори Підгаєцького, Кременецького та Козівського районів подали до суду позови про стягнення з відкритих акціонерних товариств заборгованості, нарахованої Прикарпатським територіальним управлінням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку в результаті накладення санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів.

   Встановлено, що відкритим акціонерним товариством, розташованим на території Підгаєцького району, несплачено заборгованість у розмірі 17 000 гривень, нараховану Прикарпатським територіальним управлінням НКЦПФР у результаті накладення санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів.

   Зазначені фінансові санкції було нараховано ще у листопаді 2014 року, проте станом на березень 2015 року товариством вони так і не сплачені.

   У зв’язку з цим, прокурор Підгаєцького району звернувся до суду з позовом в інтересах держави про стягнення з відповідача зазначеного боргу.

   Аналогічні позови пред’явили до суду прокурори Кременецького та Козівського районів про стягнення з ВАТ до Держбюджету фінансових санкцій у сумі 17 000 та понад 22 000 гривень відповідно.

   На даний час позовні заяви перебувають на розгляді Тернопільського окружного адміністративного суду.

   Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1838